Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Се вклопува уредно во кујнскиот елемент
  Нема потреба од приклучок за електрична енергија
  Дизајнот со двоен резервоар гарантира континуирана мека вода
  Економична и мала потрошувачка на сол
 • Шифра на производ: 16145
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена:
 • Шифра на производ: 800002
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  969,00 MKD