Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување
  Прочистувач на вода за целото семејство
  Ултрафилтрација
 • Шифра на производ: 763972
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  22.599,00 MKD