Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Исклучителна и безбедна вода за пиење директно од вашата чешма
  Совршенство на вода во вашиот дом. без пестициди, вируси и бактерии
  Копиран процес од природата со патентирана Aquaporin технологија за совршен вкус со комплетна Food Compliance документација
  Без потреба од приклучок на електрична енергија
 • Шифра на производ: 40044A
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  36.400,00 MKD
 • Со Aquaporin Inside® и ефикасен дизајн овозможува технологија на висок-проток на прочистена вода над 65%, односно континуиран проток на прочистена вода 1.75 Л/мин.
  Висок проток на прочистена вода е еднакво на помалку отпадна.
  Висок перформанс дури и во услови на низок воден пристисок.
  Индикатор за промена на филтер на уредот.
 • Шифра на производ: 40043
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  39.400,00 MKD