Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
  Ниска потрошувачка
 • Големина на соба: До 17 m2
 • Шифра на производ: 105702
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  10.500,00 MKD 8.925,00 MKD
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
 • Големина на соба: До 36 m2
 • Шифра на производ: 105703
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  18.550,00 MKD 15.768,00 MKD
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
  Ниска потрошувачка
 • Големина на соба: До 51 m2
 • Шифра на производ: 106241
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  27.320,00 MKD 23.222,00 MKD
 • Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
  Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
  Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
  Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
 • Големина на соба: до 38 m2
 • Шифра на производ: 106121
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  48.300,00 MKD
 • Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
  Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
  Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
  Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
 • Големина на соба: до 62 m2
 • Шифра на производ: 106124
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  60.700,00 MKD
 • Компактен и ефикасен прочистувач на воздух
  Wi-FI овозможено за мали простории
 • Големина на соба: до 26 m2
 • Шифра на производ: 200013
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  24.400,00 MKD
 • Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
  Wi-Fi овозможено
 • Големина на соба: до 26 m2
 • Шифра на производ: 200035
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  30.250,00 MKD 22.700,00 MKD
 • Најдобар на тест
  Тивок и енергетски ефикасен
 • Големина на соба: до 40 m2
 • Шифра на производ: 200018
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  34.900,00 MKD
 • Wi-Fi овозможено
  Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
 • Големина на соба: до 40 m2
 • Шифра на производ: 200040
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  40.700,00 MKD 30.500,00 MKD
 • Дизајнирано за големи простори за живеење
  Wi-Fi овозможено
 • Големина на соба: до 72 m2
 • Шифра на производ: 200028
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  50.000,00 MKD
 • Wi-Fi овозможено
  Дизајнирано за големи простори за живеење
 • Големина на соба: до 72 m2
 • Шифра на производ: 200050
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  55.900,00 MKD 42.900,00 MKD
 • Чист воздух со чувство на стил
  Интегриран Wi-Fi
 • Големина на соба: до 18 m2
 • Шифра на производ: SENSEPK230PACxx
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  29.100,00 MKD