Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Нечувствителен шепот за чист воздух
  Ги отстранува штетните загадувачки супстанции
  Одговара на следниве: Sense +
 • Шифра на производ: FsensePAC
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  2.850,00 MKD 2.280,00 MKD
 • Професионално прочистување на воздухот
  Таргетира чад и мирис на тутун
  Одговара на следниве: Pro M • Pro L • Pro XL
 • Шифра на производ: FProSM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  7.500,00 MKD 6.000,00 MKD