Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105715
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105716
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105717
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105718
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105719
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD
 • Дизајниран за Blueair Pro M и Pro L, Интелигентниот модул за воздухот ви овозможува да го поставите вашиот прочистувач на автоматски, така што никогаш повторно не треба да се грижите за квалитетот на воздухот.
  Вашиот прочистувач постојано ќе го следи квалитетот на воздухот во затворените простории преку најсовремен оптички ласер и ...
  Работи со: Pro L • Pro M
 • Шифра на производ: AProAIM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  5.750,00 MKD
 • Како опција може да инсталирате дополнителен Blueair Pro филтер со активен јаглен за максимално отстранување на тешки гасовити загадувачи. Истиот треба да се...
  Работи со: Pro L • Pro M • Pro XL
 • Шифра на производ: FProCA
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  3.450,00 MKD
 • Заштедете простор во канцеларијата Pro XL Ѕидниот носач кој ви овозможува да го закачите Pro XL на ѕид за оптимизирана флексибилност...
  Работи со: Pro XL
 • Шифра на производ: AProWM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  9.850,00 MKD
 • Заборавете го влечењето или подигањето на вашиот прочистувач на воздух. Зачувајте го грбот со овие тркала кои ви овозможуваат да го наместите вашиот прочистувач на воздух каде и да сакате.
  Работи со: Classic 405/480i
 • Шифра на производ: A400CS
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  3.023,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 103232
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  580,00 MKD 464,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 103233
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  580,00 MKD 464,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 103234
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  580,00 MKD 464,00 MKD