Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Pure 221 Prefilter

Lunar Rock

Part Number: 103234
Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
Работи со: Pure 221

Цена: 580,00 MKD 464,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

ЕДНОСТАВНО СЕ ВКЛОПУВА

Благодарение на доводот за воздух од 360°, тој функционира ефикасно насекаде - дури и во просториите каде стариот уред за прочистување на воздухот не би се вклопил. И благодарение на пред - филтрите на ткаенина во различни енергични бои, лесно можете да одговара на вашиот стил на внатрешен дизајн. Ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само нежно вакуумирајте го или ставете го во машината за перење кога е потребно чистење.