Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

DustMagnet™ ComboFilter 5400

Одговара на : 5410i и 5440i

Part Number: 106323
Животен век од максимум 1-година
Заштита од алергени и бактерии
Заробува лесни хемикалии и миризби

Цена: 5.426,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Сертификати

Добитна комбинација

Комбинацијата од филтер за честички и активен јаглен ги елиминира лесните куќни миризби, хемикалии и гасови истовремено отстранувајки 99.97% од аеробните честички како полен, прав, вируси и други со HEPASilent™ технологијата на филтрација на Blueair.

Заштита против алергени и бактерии

Ги отстранува аеробните загадувачи и алергени како полен, прашиина, првут од домашни миленици, спори од мувла, фини честички од чад и други.

Премиум перформанси, вистински квалитет

За разлика oд генеричките налик исти филтри, вистинските Blueair заменски филтри се дизајнирани да ги задржат своите премиум перформанси со текот на времето.