Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Air Intelligence Module

Part Number: AProAIM
Дизајниран за Blueair Pro M и Pro L, Интелигентниот модул за воздухот ви овозможува да го поставите вашиот прочистувач на автоматски, така што никогаш повторно не треба да се грижите за квалитетот на воздухот.
Вашиот прочистувач постојано ќе го следи квалитетот на воздухот во затворените простории преку најсовремен оптички ласер и ...
Работи со: Pro L • Pro M

Цена: 5.750,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Корисничко упатство

The Air Intelligence Module (AIM) Интелегентен модул за воздух ви овозможува да го поставите вашиот прочистувач во автоматски мод, и понатака да престанете да повеќе да се грижите за квалитетот на воздухот. Вашиот прочистувач континуирано ќе го следи квалитетот на внатрешниот воздух преку најсовремениот ласерски оптички и керамички сензор, кој ги открива и најштетните честички и гасови во вашата околина. AIM е однапред вграден во Pro XL, но постои и како опција и за Pro M и L.