Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blue Pure 221

particle + carbon

Part Number: 102692
Огромна филтерска област
Отстранува чад и мирис

Цена: 5.426,00 MKD 4.341,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

Сеопфатниот филтер ги заробува речиси сите воздушни загадувачи се до големина дури на вируси: полен, прав, првут од миленичиња, спори од мувла, алергени и бактерии. Високото ниво на активните јагленови пелети го елиминираат чадот, мирисите, гасовите и органските испарливи соединенија за подолг период. Полипропиленските фиберни влакана во нашите филтри се природни непријатели на бактериите и ширењето на мувлата. Како и сите останати делови во вашиот Blue Pure прочистувач на воздух, материјалот е 100% рециклирачки.