Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blue 3410 Particle + Carbon Filter

Одговара на : 3410

Part Number: 105619
Филтрите со помала густина ја прават целата разлика.
Ги отстранува алергените и бактериите.
Ги отстранува миризбите во домакинството.
Ги заробува честичките засекогаш.

Цена: 3.050,00 MKD 2.440,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Добитна комбинација

  • Комбинацијата од филтер за честички + активен јаглен ги отстранува досадните домашни миризби, хемикалии и гасови; и  99.97% од аеробните честички како полен, прашина, вируси и други со HEPASilent™ технологијата за филтрација на Blueair.

Вистински перформанси, супериорен квалитет

  • За разлика oд генеричките налик исти филтри, вистинските Blueair заменски филтри се дизајнирани да ги задржат своите супериорни перформанси со текот на времето.

Замената е лесна

  • Кога ќе дојде време да го замените филтерот (отприлика по 6 месеци; односно 4,380 работни саати), започнете со исклучување на прочистувачот од струја. Потоа завртете го горниот дел спротивно од стрелките на часовникот да го отстраните. Извадете го стариот филтер и вшмукајте ја прашината внатре. Вметнете го заменскиот филтер, поставете го одново горниот дел од прочистувачот и поврзете го со струја. Лесно.