Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

HealthProtect™ SmartFilter 7400

Одговара на следниве: 7410i • 7440i • 7470i

Part Number: 105713
Филтер за честички + Активен јаглен од кокосова обвивка.
Не-ткаени градиентни Полипропиленски нишки.
Без хемикалии и сврзувачи.
Отпорност на трошење на нишките.

Цена: 6.200,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Најнапредниот паметен филтер на Blueair дизајниран да испорача супериорни перформанси. Содржи еден слој од филтер за честички и еден слој од активен јаглен комбинирани да одстранат гасови, мириси, чад од тутун, VOC(испарливи органски соединенија), издувни гасови, смог и хемикалии од воздухот. Дизајниран со рамка во форма на книга, при одстранување филтерот може само да се склопи како книга со што ќе се спречи прашината и загадувачите да излезат. Опремен со паметен RFID чип за точно следење на статусот на филтерот и автоматско ресетирање на потсетникот за замена на филтер кога нов филтер е инсталиран.