Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија
 • Мала потрошувачка на енергија
  Голема концентрација на растворен водород
  Идеален за домашна употреба
 • Шифра на производ: HY0700
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  92.499,00 MKD
 • Хидрогенирана вода во секое време
  Голема концентрација на растворен водород
  Компактна големина
 • Шифра на производ: HY1000
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  21.550,00 MKD