Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија
 • Материјал: Ореово дрво
  Големина: 15 mm (висина) 65/53 мм (пречник макс.)
  Тежина: 35 гр
 • Шифра на производ: 1010
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  771,00 MKD