Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија
 • Компактен и ефикасен прочистувач на воздух
  Wi-FI овозможено за мали простории
 • Големина на соба: до 26 m2
 • Шифра на производ: 200013
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  24.400,00 MKD
 • Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
  Wi-Fi овозможено
 • Големина на соба: до 26 m2
 • Шифра на производ: 200035
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  30.250,00 MKD
 • Најдобар на тест
  Тивок и енергетски ефикасен
 • Големина на соба: до 40 m2
 • Шифра на производ: 200018
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  34.900,00 MKD
 • Wi-Fi овозможено
  Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
 • Големина на соба: до 40 m2
 • Шифра на производ: 200040
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  40.700,00 MKD
 • Дизајнирано за големи простори за живеење
  Wi-Fi овозможено
 • Големина на соба: до 72 m2
 • Шифра на производ: 200028
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  50.000,00 MKD
 • Wi-Fi овозможено
  Дизајнирано за големи простори за живеење
 • Големина на соба: до 72 m2
 • Шифра на производ: 200050
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  55.900,00 MKD
 • Чист воздух со чувство на стил
  Интегриран Wi-Fi
 • Големина на соба: до 18 m2
 • Шифра на производ: SENSEPK230PACxx
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  29.100,00 MKD
 • Елегантен со мали димензии
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: До 36 m2
 • Шифра на производ: ProMK230PAW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  44.800,00 MKD
 • Елегантен со мали димензии
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: До 36 m2
 • Шифра на производ: ProMK230SMW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  48.300,00 MKD
 • Compact design, big performance
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: до 72 m2
 • Шифра на производ: ProLK230PAW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  75.150,00 MKD
 • Compact design, big performance
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: до 72 m2
 • Шифра на производ: ProLK230SMW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  81.000,00 MKD
 • Нашиот најголем капацитет за прочистувач на воздух
  Вграден Интелигентен модул за воздух
 • Големина на соба: до 110 m2
 • Шифра на производ: ProXLES230PAW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  162.500,00 MKD