Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија
 • Огромна филтерска област
  Отстранува чад и мирис
 • Шифра на производ: 102692
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  3.450,00 MKD 2.760,00 MKD
 • Ги отстранува честичките
  Отстранува чад и мирис
 • Шифра на производ: 100929
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.350,00 MKD 1.080,00 MKD
 • Ги отстранува честичките
  Отстранува чад и мирис
  Одговара на следниве: P1 • P2i • P2iD
 • Шифра на производ: 501071
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.550,00 MKD
 • Патентирана HEPASilent технологија
  Таргетира чад и мирис на тутун
  Одговара на следниве: 205 • 280i
 • Шифра на производ: F200300SM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  3.450,00 MKD 2.760,00 MKD
 • Патентирана HEPASilent технологија
  Ги отстранува штетните загадувачки супстанции
  Одговара на следниве: 405 • 480i
 • Шифра на производ: F400SM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  6.950,00 MKD 5.560,00 MKD
 • Патентирана HEPASilent технологија
  Таргетира чад и мирис на тутун
  Одговара на следниве: 605 • 680i
 • Шифра на производ: F500600SM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  11.000,00 MKD 8.800,00 MKD
 • Нечувствителен шепот за чист воздух
  Ги отстранува штетните загадувачки супстанции
  Одговара на следниве: Sense +
 • Шифра на производ: FsensePAC
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  2.850,00 MKD 2.280,00 MKD
 • Професионално прочистување на воздухот
  Таргетира чад и мирис на тутун
  Одговара на следниве: Pro M • Pro L • Pro XL
 • Шифра на производ: FProSM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  7.500,00 MKD