Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Retap Carafe Wooden Lid

Part Number: 1010
Материјал: Ореово дрво
Големина: 15 mm (висина) 65/53 мм (пречник макс.)
Тежина: 35 гр

Цена: 771,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Retab Бокалот е едноставен, функционален и елегантен. Тој зборува за дански дизајн и традиција, а исто така и Дрвеното Капаче. Капачето е изработено од ореово дрво и е рачно изработено од традиционален занаетчија на островот Фуен во срцето на Данска. Секое капаче е единствено и уникатено и со одличен квалитет. Дрвеното капаче го прави вашиот Retap Бокал да изгледа уште поелегантено, на пример на трпезариска маса.
Инструкции: Дрвото се вклопува со сите Retap Бокали. Наменети се за употреба во домот и во канцеларијата (пропустливи).