Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Premier Compact

Part Number: 16145
Се вклопува уредно во кујнскиот елемент
Нема потреба од приклучок за електрична енергија
Дизајнот со двоен резервоар гарантира континуирана мека вода
Економична и мала потрошувачка на сол

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Kinetico Premier Compact е омекнувач на вода со е-макс технологијата која комбинира максимални перформанси и еко-ефикасност во компактен дизајн за врвно испорачување на мека вода.