Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

H2 Spark

Part Number: HY0700
Мала потрошувачка на енергија
Голема концентрација на растворен водород
Идеален за домашна употреба

Цена: 92.499,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Спецификации:

• Модел: H2 Spark (не пренослив)

• Потрошувачка на енергија: 80W

• Концентрација на растворен водород: повеќе од 1000 ppb

• Оксидационен потенцијал: помеѓу -450 ~ -580mV

• Работна температура: 5 ~ 40 ℃

• Работен притисок: 0 ~ 0,6 Мпа (0 ~ 6,1 кг / см2)

• Валиден тип на вода: обратна осмоза вода или флаширана вода

• Тежина на опремата: приближно 4,5 кг

• Димензии на опремата: W 119 × D363 × H 340 mm

• Метод на генерирање на водород: мешавина на вода со водород во реално време

 • Влезен и излезен напон: 100V ~ 240V / 50 ~ 60 Hz

• Излез метод: славина или диспензер

• Употреба: домашна


Карактеристики:

• Создава висока концентрација на хидрогенирана вода во реално време

• Висока концентрација на растворен водород: 1000 ppb или повеќе

• Ја одржува концентрацијата на растворен водород

• Испуштање на OH- и озон со помош на PEM системот (без мирис на озон во водата). • Тоа обезбедува ефикасност на издржливоста на електролизерот со користење на омотизирана вода или флаширана вода.

• Обезбедете електрична стабилност при користење на нисконапонска директна струја

Водечка технологија

Нема потреба да се грижите за бактериска контаминација или нечистотии, бидејќи не постои депозит за вода. Концентрацијата на растворен водород е поголема од 1000 ppb во реално време. Обичен проток на вода: 1,3 л / мин. Одлична издржливост во повеќето средини. Неговата компактна големина го прави исклучително ефикасен во однос на просторот. Може да се инсталира во мали простори. Едноставна замена на филтер.