Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Pro Ultimate - Carbon Block

Part Number: 919240005
Предфилтер со јаглероден калап за Pro, 5 микрони
Оригиналните филтри со јаглероден калап Pro Ultimate на Bluewater се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на водата кога се користи со Bluewater Pro 600.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    Предфилтерот со јаглероден калап Pro Ultimate ги отстранува бактериите, алгите, прашината, 'рѓата и другите микроби до големината од 5 микрони (5 μm). Исто така, ги отстранува хлорот, тешките метали и испарливи органски соединенија (VOC) и го подобрува вкусот и миризбата. Pro Ultimate филтерот со јаглероден калап треба да се менува на секои 6 месеци. Иновација од Шведска Дел од патентираната SuperiorOsmosis ™ технологија на Bluewater која обезбедува првокласно прочистување и водечки најдобар проток на вода на пазарот.

    Елиминира 99% од повеќето добро познати загадувачи како што се бактерии, алги, прашина, 'рѓа и други микро честички во секојдневно искористената вода за пиење или готвење Ги користи активираните кокосови јаглен за подобрување на вкусот, бојата и мирисот Обезбедува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од вашата чешма. Обезбедува најдобар можен квалитет на вода – Водата е чиста исто како што е предвидена во природата.

    Технички карактеристики

  • Ги отстранува загадувачите поголеми од 5 микрони (5 μm)
  • Содржи кокосов активиран јаглерод, со потврден квалитет, за отстранување на хлор, непријатен вкус, боја и мирис
  • Единствено индустриско решение со паралелни струи кои можат да филтрираат до 5,7 литри вода во минута во Bluewater Pro 600
  • Издржува температура на водата до 35 ° C
  • Препорачан циклус на замена на секои 6 месеци