Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Pro Sediment - Filter 1

Part Number: 919240082
Sediment prefilter for Pro, 10 micron
Оригиналните филтри за талог за Pro на Bluewater се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на вода кога се користат со Bluewater Pro 400.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    Предфилтерот за талог Pro 400 ги отстранува честичките, нечистотијата и 'рѓата до големина од 10 микрони (10 μm) и треба да се замени со нов на секои 6 месеци. Иновација од Шведска. Дел од патентираната SuperiorOsmosis ™ технологија на Bluewater која обезбедува првокласно прочистување и водечки најдобар проток на вода на пазарот.     
    
    Елиминира 99% од повеќето добро познати загадувачи како што се алги, прашина, 'рѓа и други ситни честички во водата за секојдневна употреба, вода за пиење или готвење Испорачува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од вашата чешма Обезбедува најдобар можен квалитет на вода - Водата е чиста исто како што е предвидена во природата
    
    Технички карактеристики

  • Отстранува загадувачи поголеми од 10 микрони (10 μm)
  • Обезбедува исклучителен капацитет за задржување на нечистотијата
  • Произведени од материи безбедни за храна
  • Филтрира до 4 литри вода во минута во Bluewater Pro 400
  • Издржува температура на водата до 35 ° C
  • Препорачан период за замена на секои 6 месеци