Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Cleone CL - Inline - C

Part Number: 961000400
CL- Inline-C Пост филтер со активен јаглен за Cleone ™
Оригиналните CL- Inline-C филтри на Bluewater се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на водата кога се користат во Cleone ™ или други слични уреди.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    Предфилтерот CL- Inline -C содржи гранулат со активен јаглен, направен од издржлива кокосова кора и ги отстранува честичките до големина од 5 микрони (5 μm). Го подобрува вкусот, бојата и мирисот на водата. Треба да се замени со нов на секои 12 месеци. Иновација од Шведска.

    Го искористува активниот јаглен со кората од кокос за да го подобри вкусот, бојата и миризбата на водата. Обезбедува првокласно прочистување. Испорачува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од вашата чешма. Обезбедува најдобар можен квалитет на вода - Вода чиста како што е предвидена во природата.

    Технички карактеристики

  • Содржи јаглен во кокосова кора, со потврден квалитет, кој го отстранува непријатниот вкус и мирис.
  • Куќиштето на филтерот е заварено за да издржи соодветна моќ и идеално прицврстено.
  • Произведен е од материи соодветни за храна.
  • Филтрира до 200 литри вода дневно во Bluewater Cleone ™.
  • Издржува температура на водата до 38 ° C.
  • Ги исполнува стандардите на NSF / ANSI 58 кога се користи во Bluewater Cleone ™
  • Препорачан период на замена е на секои 12 месеци.