Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Cleone CL - 5

Part Number: 961000200
Предфилтер за талогCL-5 за Cleone ™, 20 микрони
Оригиналните CL-5 филтри на Bluewater се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на водата кога се користат со Cleone ™ или други слични уреди.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

    Предфилтерот CL-5 ги отстранува честичките, нечистотијата и 'рѓата до големина од 5 микрони (5 μm) и треба да се замени со нов на секои 6 месеци. Иновација од Шведска.

    Елиминира до 99% од повеќето добро познати загадувачи како што се алги, прашина, 'рѓа и други ситни честички. Обезбедува првокласно прочистување. Испорачува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од вашата чешма. Ви обезбедува најдобар можен квалитет на вода - Вода чиста како што е предвидено во природата.

    Технички карактеристики 

  • Ги отстранува загадувачите поголеми од 5 микрони (5 μm)
  • Обезбедува висок капацитет за задржување на нечистотии
  • Изработен е од полипропилен кој се топи, безбеден за храна
  • Филтрира до 200 литри вода дневно во Bluewater Cleone ™
  • Издржува температура на водата до 38 ° C
  • Ги исполнува стандардите на NSF / ANSI 58 кога се употребува во Bluewater Cleone ™ 
  • Препорачан период на замена на филтерот е на секои 6 месеци.