Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Sense+

Particle Filter kit (2)

Part Number: FsensePAC
Нечувствителен шепот за чист воздух
Ги отстранува штетните загадувачки супстанции
Одговара на следниве: Sense +

Цена: 2.850,00 MKD

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

Дизајниран за максимално отстранување на сите воздушни честички. Совршен избор за отстранување на загадуваќи како што се полен, прав, перут од миленичиња и останати честички кои несакате да бидат во ваше присуство. Дупло пакување на сет филтри за Blueair Sense и Sense+ воздушните прочистувачи