Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Cabin

Particle + Carbon Filter

Part Number: 501071
Ги отстранува честичките
Отстранува чад и мирис
Одговара на следниве: P1 • P2i • P2iD

Цена: 1.550,00 MKD

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%