Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blue Pure 411

Particle + Carbon Filter

Part Number: 100929
Ги отстранува честичките
Отстранува чад и мирис

Цена: 1.350,00 MKD

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

ПРВАТА ИЗЈАВА Е НОРМАЛНО НИВО

Оваа напредна комбинација ги заробува речиси сите воздушни загадувачи се до големина дури на вируси: полен, прав, првут од миленичиња, спори од мувла, алергени и бактерии. Активниот јаглен е исто така ефективен против чад, мириси, гасови и органски испарливи соединенија (VOC).