Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

3M Aura

Маска против загадување

Part Number: UU008933937

Цена: 229,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Ви ја претставуваме новата респираторна маска 3M™ Aura™ Particulate Respirators 9300+Gen3 Series

  • Ниската отпорност на дишење и намалената топлина во маската се резултат на напредниот електрет на 3M
  • Новиот вентил за удобност од 3М - Flow, овозможува да се избегне топол воздух на издишување
  • Новите, иновативни јазичиња на горниот и долниот панел на респираторот, заедно со новата „зафатна“ функција на вентилот, овозможуваат полесно отворање на респираторот за да се поедностави позиционирањето и прилагодувањето на лицето
  • Новите плетенки за прилагодување на главата се силни и издржливи го држат респираторот цврсто на лицето, но истовремено и удобно