Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Нашите шишиња се направени од боросиликатно стакло, високо издржливо и тешкокршливо.

Ако Вашето Retap шише случајно се скрши, Ве молиме пополнете го формуларот и во прилог испратете слика од Вашата сметка како и слика од Вашето скршено шише. Потоа, ние ќе Ви испратиме ново шише што е можно поскоро.

Доживотната гаранција е валидна само за Retap шишињата со стандардни Retap печати. Ве молиме чувајте го капакот, бидејќи само шишето ќе биде заменето. 

Испратете ни порака